vakantie week 45 en waarneming

De praktijk is in week 45 gesloten vanwege vakantie.

Waarneming voor die periode is geregeld. Mijn waarnemer is collega Jeroen Scholtes Klinisch psycholoog/psychotherapeut in het Want te Franeker. (dit geldt van 5 t/m 9 november).

Jeroen Scholtes kunt u  bereiken op 06 42971013 of via info@psychotherapiefraneker.nl

Voor dringende zaken is het goed om te overwegen om contact op te nemen met uw huisarts of buiten kantooruren de dokterswacht.

Actuele informatie

Wachtlijst

De wachttijd voor intake (na week 45) is 4- 6  weken, tijdens het 1e gesprek wordt aansluitend een vervolgafspraak ingepland*

Werkdagen

Vanaf 1 april ben ik in de praktijk op donderdag (wekelijks) . Wilt u meer weten over aanmelding en vervolg dan kunt u contact opnemen; telefonisch op dinsdag en donderdag (op de andere werkdagen voicemail, indien nodig wordt u na 18.00 uur teruggebeld) of een mail sturen.

Kwaliteitsstatuut GGZ

In de praktijk of via deze link kunt u het kwaliteitsstatuut van de praktijk inzien.

 

* Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Contact
Voor een afspraak met mij kun je terecht bij Gezondheidscentrum Het Want te Franeker.
Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak:
Klaske Ypma-Prins
Klaske Ypma-Prins
06 13 08 61 02
info@klaskeypma-prins.nl