Vakantie en wachttijd

De praktijk is vanwege vakantie gesloten vanaf 27 juli t/m 21 augustus 2022.

De wachttijd voor intake (vanaf week 34) is 3-6 weken (= aanmeldingswachttijd). Tijdens het 1e gesprek wordt aansluitend een vervolgafspraak gepland. *De behandelwachttijd is de tijd tussen intake en eerstvolgende gesprek, is 1-3 weken.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@klaskeypma-prins.nl of 06-13086102

*Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met mij, als zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen, de zogenaamde treeknormen.

vakantieberichtDe praktijk is gesloten vanwege vakantie van 9 t/m 29 augustus. Waarneming vanaf 16 augustus door collega Drs. Jeroen Scholte (klinisch psycholoog/psychotherapeut ) tel; 06-42971013 . Email; info@psychotherapiefraneker.nl.

Tot 13 augustus, doe ik mijn eigen waarneming.

Voor dringende zaken is het overigens wel goed om te overwegen om contact op te nemen met uw huisarts of -buiten kantooruren- de dokterswacht, 112 of 113. Vakantiebericht

De praktijk is gesloten vanwege vakantie van 31 juli t/m donderdag 20 augustus. Waarneming door collega Drs. Jeroen Scholte (klinisch psycholoog/psychotherapeut ) tel; 06-42971013 . Email; info@psychotherapiefraneker.nl.

Waarneming is tot maandag 17 augustus, daarna doe ik mijn eigen waarneming.

Voor dringende zaken is het overigens wel goed om te overwegen om contact op te nemen met uw huisarts of -buiten kantooruren- de dokterswacht, 112 of 113. 

Behandelen in Coronatijd

Vanwege de verspreiding van het Corona-virus zijn er de komende tijd geen “face-to-face” gesprekken op de praktijk. Wanneer u een afspraak heeft neem ik contact met u op, om te bespreken hoe we dat vorm kunnen geven. De afspraken kunnen telefonisch of m.b.v. beeldbellen plaatsvinden. Ook kan ik met u kijken of we ter aanvulling gebruik kunnen maken van online behandelmogelijkheden.

Een telefonisch consult is altijd mogelijk.


Wachtlijst

De wachttijd voor intake (vanaf week 12) is 2-6 weken. Tijdens het 1e gesprek wordt aansluitend een vervolgafspraak gepland. *

Psychologische zorg voor (ex) kankerpati├źnten

Hebt u kanker (gehad) en hebt u het gevoel dat u extra psychologische hulp kunt gebruiken? Blijf er niet mee rondlopen. Uw huisarts kan u verder helpen met informatie en een verwijzing. Zorgkosten tijdelijk vergoed, zie ook www.kanker.nl/aanpassingsstoornis.

Contact
Voor een afspraak met mij kun je terecht bij Gezondheidscentrum Het Want te Franeker.
Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak:
Klaske Ypma-Prins
Klaske Ypma-Prins
06 13 08 61 02
info@klaskeypma-prins.nl