Vakantiebericht

De praktijk is gesloten vanwege vakantie van 31 juli t/m donderdag 20 augustus. Waarneming door collega Drs. Jeroen Scholte (klinisch psycholoog/psychotherapeut ) tel; 06-42971013 . Email; info@psychotherapiefraneker.nl.

Waarneming is tot maandag 17 augustus, daarna doe ik mijn eigen waarneming.

Voor dringende zaken is het overigens wel goed om te overwegen om contact op te nemen met uw huisarts of -buiten kantooruren- de dokterswacht, 112 of 113. 

Behandelen in Coronatijd

Vanwege de verspreiding van het Corona-virus zijn er de komende tijd geen “face-to-face” gesprekken op de praktijk. Wanneer u een afspraak heeft neem ik contact met u op, om te bespreken hoe we dat vorm kunnen geven. De afspraken kunnen telefonisch of m.b.v. beeldbellen plaatsvinden. Ook kan ik met u kijken of we ter aanvulling gebruik kunnen maken van online behandelmogelijkheden.

Een telefonisch consult is altijd mogelijk.


Wachtlijst

De wachttijd voor intake (vanaf week 12) is 2-6 weken. Tijdens het 1e gesprek wordt aansluitend een vervolgafspraak gepland. *

Psychologische zorg voor (ex) kankerpati├źnten

Hebt u kanker (gehad) en hebt u het gevoel dat u extra psychologische hulp kunt gebruiken? Blijf er niet mee rondlopen. Uw huisarts kan u verder helpen met informatie en een verwijzing. Zorgkosten tijdelijk vergoed, zie ook www.kanker.nl/aanpassingsstoornis.

Contact
Voor een afspraak met mij kun je terecht bij Gezondheidscentrum Het Want te Franeker.
Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak:
Klaske Ypma-Prins
Klaske Ypma-Prins
06 13 08 61 02
info@klaskeypma-prins.nl